Torres Torres, Francesc

Torres Torres, Francesc  (Sant Joan de Labritja 1962)  ENSENY  Catedràtic i enginyer de telecomunicacions (1988) per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicacions de la Universitat de Barcelona. Doctor enginyer en telecomunicacions.

Començà la seua trajectòria professional el 1988 a l'Agència Europea de l'Espai, a Holanda, i posteriorment passà a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicacions de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), de la qual assolí el grau de catedràtic. També ha treballat per a la NASA. El 1997 va rebre el Premi a la millora de la qualitat en la docència universitària de la UPC per la seua tasca en el Laboratori de radiació i ones guiades. Ha centrat les seues investigacions en les radiocomunicacions i en l'observació de la Terra. És autor de nombrosos treballs de la seua especialitat, presentats a congressos i publicats a revistes especialitzades.

El novembre de 2014 presentà la seua candidatura a rector de la Universitat Politècnica de Catalunya i guanyà amb el 50,23 % dels vots.

El 2021 l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja acordà dedicar-li el carrer que duu a l'escola del poble, amb el nom de Rector Xicu Torres. [EEiF]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments