Semimarató d’Eivissa

Semimarató d’Eivissa ESPORT Prova atlètica de fons, una de les més rellevants no només de les illes Pitiüses sinó també d’Espanya, per la qualitat dels seus participants i per la bellesa del seu recorregut, ja que uneix Sant Antoni (molt prop de la partió amb Sant Agustí des Vedrà) i Eivissa, passant per Sant Josep de sa Talaia.

L’any 1985 es modificà i suavitzà el seu trajecte habitual, quan va passar per Sant Jordi. En aquella ocasió el guanyador fou el fondista de Toledo Luis Sastre, que, a l’igual de Ricardo Ortega, va inscriure el seu nom al primer lloc del pòdium més d’una vegada.

La primera edició es disputà l’any 1981 i el guanyador fou José Losa. La de 1982 comptà amb més participació i fou el britànic George Tunnel el primer a creuar la línia d’arribada al vell Camp Municipal d’Esports, que en curses posteriors passà al passeig de Vara de Rey.

Hi han participat els atletes més destacats de l’illa (Josep A. Tur, Antoni Suñer, Esteban de las Heras, Domingo García, Vicent Planells, Francisco Quirós, etc.) i també militars destinats a Eivissa que tenien una classificació especial. També compta amb categoria femenina.

L’organitzador és el Club d’Atletisme Pitiús amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Eivissa i del Consell Insular d’Eivissa. A partir de 2007 acaba amb un circuit de la ciutat d’Eivissa fins a cobrir els 21.095 m. [VPC]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments