Roman Roig, Pere Daniel

Roman Roig, Pere Daniel (Eivissa 1991) ESPORT

Amb 5 o 6 anys s'inicià en el karate a Sant Miquel de Balansat amb l'entrenador de l'Associació Esportiva Samyd Mariano Chantal. Malgrat la seua petita envergadura, amb geni i intel·ligència guanyà quasi tots els controls i els campionats de Balears escolars en les modalitats de kumite i kata.

En l'àmbit nacional, ja en la seua primera participació el 2004 al Campionat d'Espanya infantil a Madrid, quedà en 4a posició. El 2005 rebé la medalla de bronze al de Talavera de la Reina, el 2006 fou medalla d'or al Campionat d'Espanya juvenil, categoria de menys de 50 kg a Alcobendas i l'any següent or també en menys de 60 kg a Logronyo.

Fruit d'aquestos resultats, Roman està inclòs dins el Programa de Detecció de Talents de la Federació Espanyola de Karate des de 2004 i a més assisteix al Centre de Tecnificació Esportiva d'Eivissa. Els seus entrenadors de l'Associació Esportiva Samyd són Fernando Pérez i Anna Roig.

Roman és, juntament amb la karateka eivissenca Irene Colomar, premiada internacionalment, un dels pitiüsos més guardonats en aquest esport. [AST]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments