Ribas Tur, Antoni

Ribas Tur, Antoni (Sant Jordi de ses Salines 1978) LIT

Llicenciat en història de l'art per la Universitat Autònoma de Barcelona, és també màster en comunicació i crítica d'art per la Universitat de Girona.

Ha encaminat la seua vida laboral cap a l'àmbit artístic: ha estat informador a diverses exposicions a la Capella i al Palau de la Virreina.

L'any 2003 va participar a la IV Universitat d'Estiu d'Eivissa i Formentera amb la conferència “Obres i projectes a les Pitiüses de José Antonio Martínez Lapeña i Elies Torres, arquitectes”.

L'any 2008 és col·laborador del diari Avui i de la revista Temps d'Art (ed. Tres i Quatre), i documentalista del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Com a poeta ha guanyat el Premi Baladre 2002 de l'Institut d'Estudis Eivissencs, per Mudances (IEE, 2003), i el 2005 el Premi de Poesia Josep Maria López Picó Vila de Vallirana pel recull Ciutats sense memòria (Proa, 2006).

L'any 2007 sis poemes seus aparegueren a l'obra Los perfiles de Odiseo. Antología de la poesía joven en las Islas Baleares (Calambur Editorial, Madrid). [JAR]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments