Ribas Fuentes, Carles

Ribas Fuentes, Carles (Eivissa 1965) SOC

Fotògraf. Començà la seua trajectòria professional a l'edició eivissenca del diari Última hora.

Estudià fotografia a Barcelona, a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya. Després tornà a Eivissa per treballar en altres publicacions locals com Diario de Ibiza i La Prensa de Ibiza, tasca que alternava amb la corresponsalia a l'illa de l'Agència Efe i altres mitjans.

Novament a Barcelona, l'any 1991 començà a treballar a la redacció en aquella ciutat del diari El País del qual és redactor gràfic l'any 2008.

Ha obtengut diferents premis, com l'Ortega y Gasset de periodisme gràfic, el Premi Agustí Centelles concedit pel diari Avui, el Premi del Club Internacional de Premsa de Madrid i el segon premi al certamen FotoPres organitzat per la Fundació “la Caixa”.

Ha exposat les seues fotografies, entre altres llocs, a Barcelona, Girona, Madrid i a totes les illes Balears.

L'any 1997 “Sa Nostra” Caixa de Balears l'inclogué a la col·lecció de llibres “Fotògrafs a les Illes” amb l'obra L'home que sabia mirar, seleció de fotografies de premsa amb pròleg de Ramón de España.

És membre fundador de LafotoBCN, associació per a la recuperació i la difusió del patrimoni fotogràfic de la ciutat de Barcelona. [JAR]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments