Prior, Collin

Prior, Collin (Wimbledon 1945 — Eivissa 1995) ESPORT Executiu d’uns grans magatzems a Anglaterra, arribà a Eivissa el 1984, després d’una estada a Andorra.

A Espanya va obtenir el títol d’entrenador nacional de bàdminton i devers l’any 1985 va ser contractat com a professor al centre esportiu Ahmara, situat al terme municipal de Sant Josep de sa Talaia. Allí es practicava l’esquaix i s’organitzaven tornejos d’aquest esport i de bàdminton, que Collin Prior guanyava amb facilitat malgrat la seua edat, al voltant dels 40 anys, gràcies a una tècnica depurada.

D’aquesta manera, Collin Prior formà part de l’Eivissa Bàdminton Club com a entrenador i d’aquest club sorgiren jugadors tan importants com Ricardo López. També participà en la promoció del bàdminton als centres escolars dins el programa l’Esport per a l’Edat Escolar organitzat pel Consell Insular d’Eivissa i Formentera i va col·laborar activament com a tècnic i entrenador de la Delegació de Bàdminton a les Pitiüses.

Collin fou amic de Dereck Talbot, un llinatge reconegut internacionalment com a marca esportiva, qui també va estar-se a Eivissa. [AST]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments