Poyatos Oliver, Joan Francesc

Poyatos Oliver, Joan Francesc (Bellver de Cerdanya, Lleida 1964) SOC Periodista i escriptor. És l’autor d’un dels llibres més complets sobre gastronomia tradicional de les Pitiüses, Cocina popular ibicenca (Edicions Can Sifre, 1991), que recull un centenar de receptes “autèntiques” —elaborades tant per professionals de la restauració com per particulars— del total de 364 plats que arribà a recopilar durant anys de recerca. Després d’una estada a Santa Eulària, el 2004 Poyatos va traslladar-se a Palma. Ha publicat diversos manuals adreçats als aficionats a la bicicleta de muntanya, la nàutica (Leyendas del Mar Balear) i el busseig. Va treballar a les redaccions dels diaris Baleares i Última Hora, i també a l’agència EFE. [XLl]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments