Patronat Municipal d’Esports de Sant Antoni de Portmany

Patronat Municipal d’Esports de Sant Antoni de Portmany ESPORT Organisme constituït a començament de 1986 per l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany per fomentar el desenvolupament de les activitats esportives del municipi.

El seu primer president fou l’aleshores alcalde Manuel Mateu Babot i el gerent i secretari Vicent Prats Roselló, impulsor de la iniciativa.

A la darreria de l’any 1995 i quan era alcalde Antoni Marí Tur , s’aprovà la dissolució del Patronat amb la confiança que l’organització esportiva impulsada des de l’Ajuntament funcionaria igualment i el mateix gerent seguiria dirigint-la.

Durant l’etapa del Patronat, se celebraren les festes de l’esport, des de 1988 fins a 1992, per premiar el millor esportista del municipi, així com el millor club, la millor persona física i la millor entitat patrocinadora. Aquesta festa es va tornar a celebrar a partir de 1999. [VPC]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments