Martorell Oliveras, Carles

Martorell Oliveras, Carles (Barcelona 1944) SOC Empresari dedicat a les relacions públiques internacionals.

Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona. El 1968 fixa la seua residència a Eivissa i exercí la professió com a col·legiat fundador del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya. A Eivissa organitzà l’obertura de les discoteques Pachá, Amnesia, Ku, Charly Max i El Divino. El 1972 es traslladà a Nova York on treballà de periodista-entrevistador i fotògraf de personatges de primera línia als camps de l’art i de l’ espectacle.

El 1975 era a París com a relacions públiques de l’equip de l’arquitecte Ricard Bofill especialitzat en l’organització de promocions d’empreses i primeres marques internacionals. En aquest camp també organitzà exposicions de pintura i escultura a Barcelona, Londres, Eivissa i Nova York i s’ocupava de l’estil i de la presentació de la imatge de personatges públics en reportatges de premsa i televisió.

També s’ha dedicat al periodisme i ha publicat articles i fotografies a La Gaceta Ilustrada, Yes, La Vanguardia, El Periódico, El Mundo Dominical, Diario de Ibiza, Última Hora, Hola, Lecturas, El Paseante, Fotogramas, Vogue, CQ, Woman, Vanidad, Marie Claire, Dunia, Hombre de Hoy, Centro Moda, Vivir en Barcelona, Vivir en Madrid, Socios, Latino i Diplomática, entre altres.

El 1993, juntament amb el fotògraf Toni Riera, publicà El Baile; és autor de la novel·la Réquiem por Peter Pan (Barcelona, 1996). El 1995 dirigí per a la Generalitat de Catalunya l’espot de televisió El dia de Sant Jordi; el 1997 presentà en quatre idiomes un programa de promoció turística d’Eivissa per a la cadena francoalemanya de televisió ARTE. [PVG]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments