Hocquet, Jean-Claude

Hocquet, Jean-Claude HIST Historiador, doctor en lletres i ciències, director d’investigació del Centre National de la Recherche Scientifique (CNRS) de França, director de laboratori de la Universitat Charles de Gaulle-Lille III, especialista en el paper de la sal en la societat medieval i moderna, és president d’honor i fundador de la Comissió Internacional de la Història de la Sal. Esmenta freqüentment en els seus estudis Eivissa i Formentera, atesa la gran importància que la sal ha tengut en aquestes illes i els ha dedicat un article “Ibiza, carrefour du commerce maritime et témoin d’une conjoncture méditerranéenne (1250-1650 env.)”, publicat a Studia in memoria di Federigo Melis, Nàpols 1978, en què traça el paper de la sal eivissenca en el comerç marítim des del segle XIII fins al XVII. [AFA]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments