Es Llimoner, Galeria

Es Llimoner, Galeria ART Situada al carrer de Sant Antoni núm 21, a Sant Antoni de Portmany. Va començar com a centre de ceràmica i artesania l’any 1977. Posteriorment, el 1980 i sota la direcció del seu propietari, Vicent Prats “Micolau”, i amb la col·laboració de Josep Valdés, començà l’etapa de galeria que es va mantenir fins a 1986.

Les exposicions varen ser molt variades i, a més del dibuix, la pintura i l’escultura, es presentaren mostres de bàtik, serigrafia, tapissos, fotografia i còmic. Entre els artistes més relacionats amb aquest espai, cal destacar el pintor Paco Torres, l’escultor Antoni Hormigo i el creador de tapissos Pepín Valdés. Va ser el centre dels artistes del Grupo 77, format per Bert May, Antoni Hormigo, Hemio Michel i Paco Torres.

Igualment va organitzar mostres amb la col·laboració d’altres entitats com l’Ajuntament de Sant Antoni, el Consell d’Eivissa i Formentera, la Delegació a Eivissa i Formentera del Col·legi d’Arquitectes de Balears i el Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, amb el qual va presentar la mostra de dibuixos de Narcís Puget Riquer i, més tard, la de Man Ray, que amplià amb l’obra de fotògrafs illencs.

El desembre de 1992 la galeria tornà a obrir, i inicià una segona etapa amb la col·laboració de l’artista Bartomeu Mayans “Kennedy”, que exposà regularment a la sala. La galeria va tancar de nou el gener de 1995. [CVR]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments