Club Col·legi Joan XXIII

Club Col·legi Joan XXIII ESPORT L’any 1991, i a fi de continuar amb el treball esportiu que es desenvolupava en el col·legi Joan XXIII i per donar continuïtat als jugadors que, en acabar l’EGB, es disseminaven per altres clubs de l’illa, els pares, entrenadors i professors del col·legi Joan XXIII decidiren constituir un club amb el mateix nom del col·legi per donar continuïtat esportiva als equips i jugadors formats en el col·legi i, a la vegada, agrupar totes les modalitats esportives que s’hi practicaven.

Així es constituí el Club Col·legi Joan XXIII com a club poliesportiu, agrupant les modalitats de bàsquet, handbol, futbol sala i voleibol, i passà a ser el club pitiús que més esports diferents practica. Des d’aquest moment, i continuant en la línia dels èxits esportius assolits en l’àmbit escolar, es converteix en un club premiat en totes les categories en què participà.

Els èxits més significatius són els campionats de Balears assolits el 1994 i el 1995 en handbol a la categoria juvenil; igualment, l’equip cadet assoleix el seu primer campionat de Balears el 1995. L’equip infantil de voleibol es proclamà també campió de Balears els anys 1994 i 1995 i arribà a la dotzena posició en el campionat d’Espanya. La temporada 1994-95 presentà onze equips en les diverses modalitats esportives abans mencionades i assolí —cas insòlit a les Pitiüses— el campionat d’Eivissa i Formentera en les onze categories, així com diversos campionats de copa.

Aquestos equips foren els següents: en bàsquet, aleví, infantil, cadet i júnior; en handbol, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil; en futbol sala aleví (que aconseguí també el subcampionat de Balears); en voleibol, infantil.

Entre els diversos entrenadors hi ha, per modalitats, Joan Roig en handbol, Xavier Ferrer Planells en bàsquet i Antoni Corona en voleibol.

Ocupa el càrrec de president des de la fundació del club Domingo Moro Planells . Per a la temporada 1995-96, el club comptava amb quinze equips en les diverses modalitats. [JaRT]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments