Ciudad de Badajoz

Ciudad de Badajoz NÀUT Vaixell construït a les drassanes de la Unión Naval de Levante (València). Aquest vaixell, del tipus cangur, va ser varat el 27 de maig de 1978.

El mes de desembre d’aquell any, després de les proves pertinents, va quedar a punt per prestar servei. Va ser el primer vaixell d’aquest tipus que la Compañía Trasmediterránea va posar en servei i va representar una substancial modernització en la línia Palma-Barcelona.

Va arribar per primera vegada a Eivissa el 19 de desembre de 1979, procedent de Barcelona. El 1995 prestava servei a les línies de l’estret de Gibraltar (Almeria-Melilla).

Característiques: eslora, 138,50 m; mànega, 20,50 m; puntal, 13,70 m; 8.700 tones de desplaçament; dos motors Bazán-Man amb una potència total de 17.800 cavalls. [PVG]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments