Casa Prieto Futbol Sala

Casa Prieto Futbol Sala  ESPORT Club fundat el 1981 per Alexandre Gisbert Prieto, que és l’actual president.

L’entrenador i capità el 1995 era José Antonio Flores. La primera competició que jugaren fou a la pista que els bombers tenien a l’aeroport des Codolar. En aquells temps no n’hi havia per a la pràctica del futbol sala. L’equip pioner i base de l’actual Casa Prieto el formaren jugadors com Antonio “El Viruta”, Juan Peña, Flores, Pedro, Adrián, Manolo i Alejandro.

La temporada 1982-1983 la lliga es jugà a la pista de gespa artificial del poliesportiu municipal de Can Misses. L’any següent, Felip Bibiloni construí la pista de Can Jondal, a Sant Rafel de sa Creu. El club participà a la lliga de Can Jondal en totes les seues edicions, llevat de dos anys.

Per l’equip del Casa Prieto han passat jugadors històrics del futbol sala pitiús: Armando i Mariano Sánchez, Alfonso Quiñonero, Daura, Florit, etc. El club ha destacat per la seua esportivitat (ha aconseguit el trofeu que acredita aquesta qualitat en dues ocasions) i mantenia encara el 1995 els veterans Flores, Pedro i Alejandro, amb les incorporacions de Juanito, Santi Baos, exjugador de l’Hospitalet , Bonilla, Canitus, Vicente, Paterna i Joan.

El club també té a les vitrines el títol d’una lliga de primavera i el primer Trofeu Can Jondal. [AST]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments