Carnes Pep Pere

Carnes Pep Pere  ESPORT Aquest equip de futbol sala es fundà el 1980 amb el nom de Portmany Futbol Sala, amb la base dels jugadors portmanyistes que es retiraren del futbol per aquelles dates, com ara: Robert, Aroca, Jordi, Pep Pere i Pep Sala, que també fou president del Portmany .

L’equip fou patrocinat per Confecciones J. March i Vídeo Torres. El 1988 Josep Costa Costa es va fer càrrec de l’equip, que s’acollí al patrocini de la seua empresa, Carnes Pep Pere, i en prengué el nom. Va mantenir la mateixa estructura mentre que va incorporar nous elements que substituïren els jugadors històrics.

Aquest equip és un dels grans animadors de la lliga de Can Jondal. Sempre ha destacat per la seua gran esportivitat i per un comportament exquisit. Assolí els resultats més importants en la seua primera etapa i va ser un dels conjunts històrics de la lliga de la FIFUSA, en la qual foren campions una vegada.

Posteriorment, ja amb l’actual nom de Carnes Pep Pere, ha participat sempre en la lliga de Can Jondal com un dels conjunts capdavanters. [AST]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments