Canal, es

Canal, es  TOPON
1. Depressió  del municipi de Sant Antoni de Portmany situada entre els puigs de Can Tieta , al nord, i des Fornàs , al sud. 
2. Lloc per on s’alimenten d’aigua els estanys de la regió Petita , a les salines d’Eivissa. L’aigua procedeix del grup d’onze concentradors que abans havien format part de l’estany Gros. També és conegut amb el nom de canal de sa Regió Petita.
3. Depressió de l’illa de Formentera, que no arriba als 30 m d’altura, situada a devers 500 m al NW des Mal Pas , on neixen algunes de les torrenteres que desemboquen en aquest tram de costa.
4. Depressió del municipi de Sant Josep de sa Talaia situada al nord de la font de sa Fontassa i del pujolet d’en Toni Coll , i al NW del coll des Vent . [ERM]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments