Berri, Galeria

Berri, Galeria ART Situada a la plaça del poble de Sant Agustí des Vedrà , va ser inaugurada pel seu director, Gastao Heberle , el 1980 i, des de llavors, treballà sense interrupció i produí devers deu exposicions a l’any.

Molts dels artistes residents, tant escultors com pintors, varen exposar a les seues sales, entre ells: Antoni Cardona Jussara , Manuel Bouzo , Antoni Hormigo , Vicent Calbet , Julio Bauzá , Sonya Villangómez, Jesús Coito , Bert May , Douglas Lawler i Mario Stafforini .

La galeria realitzà també activitats culturals relacionades amb les festes patronals del poble, conferències, debats i presentacions de llibres. Estava molt arrelada en la comunitat i amb la seua tasca cultural va fer arribar publicacions i quadres a moltes cases de l’indret. 

L’escriptor alemany Ingolf Scola va escriure el 2007 un llibret sobre la història d’aquesta galeria, que finalment tancà l’estiu de 2013. [CVR]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments