Andreu, puig de n’

Andreu, puig de n’ TOPON
1. Puig del municipi de Santa Eulària, situat al sud-est del canal d’en Vic i de la urbanització del Club de Golf Roca Llisa, que assoleix els 143 m d’altura. Es troba situat prop de la costa de migjorn del salt d’en Serrà, al sud del puig des Moltons.
2. Elevació de 166 m d’altura del municipi de Santa Eulària des Riu que, en realitat, constitueix una prolongació cap al nord-oest del puig d’en Durban . És situat al sud del barri de Can Llàtzer, a menys d’un quilòmetre de distància.
3. Puig que assoleix els 250 m d’altura i que tanmateix constitueix l’extrem sud-est del cim del puig d’en Tur o d’Alcalà, situat al municipi de Sant Antoni de Portmany, parròquia de Sant Mateu d’Albarca, just a llevant de la carretera que va de Santa Gertrudis de Fruitera a Sant Mateu, ja prop d’aquest nucli rural.
4. puig d’en Joan Andreu. [ERM]


Descàrregues

 Descarregar veu en format pdf

Col·laboradors


Bústia de suggeriments

L'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera en línia creix cada dia gràcies a la participació de gent com tu. Pots col·laborar-hi suggerint millores en la redacció d'alguna veu, afegint-hi fotografies o enviant-nos el teu comentari. Segueix el següent enllaç per deixar-nos la teua aportació: Bústia de suggeriments